Jarné novinky od Yankee Candle + dekoratívny kryt na sviečku (prstenec)

Máme tu jar a s ňou prichádzajú aj tri nové vône od Yankee Candle. Ktoré to sú?

1. Yankee Candle – Sea Salt & Sage 

Teplá a príjemná vôňa šalvie sa mieša s čistou, sviežou vôňu morskej soli. Vychutnajte si  relaxačnú prechádzku pozdĺž pobrežia. Podľa môjho názoru je vôňa veľmi intenzívna, relaxašná a parfémovaná. 

 
2. Yankee Candle – Riviera Escape
Pobrežná vôňa trblietavých promenád, ktoré sú lemované krásnymi kvetmi žiariacimi na slnku. Fúha, vymyslieť takýto podrobný popis k danej vôni, tak to klobúk dole. Podľa môjho názoru sa jedná o príjemnú, parfúmovanú, sladkú vôňu.

3. Yankee Candle – Olive & Thyme
  
Svieža , bylinková vôňa od pobrežia Stredozemného mora zmiešaná s olivovými listami , citrusmi  a pižmom. Podľa môjho názoru sa jedná o príjemnú citrónovú vôňu zmiešanú s

vôňou trávy. Evokuje vo mne tiež vôňu cukríkov – Bonpari. Je to veľmi príjemná vôňa.

   
Spravila som si radosť a okrem voskov som si kúpila aj dekoratívny kryt na sviečku, tzv. prstenec vo farbe ružového zlata. Prednú časť prstenca zdobí sviečka, ktorá má v strede srdce, ktoré vystihuje môj vzťah k Yankee Candle produktom. Je veľmi pozitívny, zbožňujem ich! A kto nie? Kto ich raz okúsi, už nechce iné. Po bočných stranách prstenca je nápis Yankee Candle. Je vhodný na strednú alebo veľkú sviečku a optimalizuje jej horenie. Vytvorí v krátkom čase pekné voskové jazierko, čo značí, že sviečka nevytvorí vír (tunel), ktorý ju znehodnocuje. Slúži tiež ako dekorácia. V plnej kráse a akcii vám ho predstavím neskôr.


Aký je tvoj vzťah k produktom Yankee Candle? 
Ktorý z mojich prírastkov sa ti páči?
Share:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *